• Enerji Verimliliği ve Yönetim Sempozyumu Konuşmacılar

    Enerji Verimliliği ve Yönetim Sempozyumu Konuşmacılar0

    Buhar teknolojileri, yeşil enerji ve en yenilikçi enerji sistemleri bu sempozyumda tartışılacak. Sektörün ileri gelen firmaları ile bağlantı kurmak ister misiniz?
    Kayıt Linki: https://enerjiverimliligisempozyumu.com/registration/

    READ MORE
  • Tesislerde Proses Emniyeti Sempozyumu Konuşmacılar

    Tesislerde Proses Emniyeti Sempozyumu Konuşmacılar0

    Yıllık olarak Kontrol Medya tarafından düzenlenen Tesislerde Proses Emniyeti Sempozyumu, bu yıl da sektöre yön vermek için bir araya geliyor. Sektörden uzak kalmamak için şimdi siz de kayıt olun.
    Kayıt Linki: https://prosesemniyetisempozyumu.com/kayit/

    READ MORE
  • 7Bakım İstanbul Sempozyumu, Bakımcılar Konuşuyor!

    Bakım İstanbul Sempozyumu, Bakımcılar Konuşuyor!0

    Sektörün ileri gelen konuşmacıları ve sektörün içinden onlarca firma ile etkileşime geçmek için kaydınızı yaptırmayı unutmayınız!
    Kayıt Linki: https://bakimistanbul.org/kayit/

    READ MORE
  • Enerji Verimliliği ve Yönetimi Sempozyumu

    Enerji Verimliliği ve Yönetimi Sempozyumu0

    Türkiye’nin elektrik enerjisi kurulu gücünün yaklaşık yüzde 2’sine karşılık gelen üretim saniyeler içinde duruşa geçerken, ülkemizin enerji kaynaklarını çeşitlendirmedeki başarısının ne kadar önemli gördük. “DEPREMDE 2800 MW SANİYELER İÇİNDE DEVREDEN ÇIKTI!”

    READ MORE
  • Proses Emniyeti Sempozyumu

    Proses Emniyeti Sempozyumu0

    Proses Emniyetinde; tehlikeli kimyasal maddelerin kontrolsüz şekilde ortama yayılması, sızması ve bu sebepten olabilecek her türlü patlama, enerji yayılımı, toksik etki, çevresel etki potansiyelinin önlenmesi ve/veya kontrol altına alınması hususları endüstriyel tesislerin asla ihmale getiremeyeceği en önemli konuların başında gelmektedir.

    READ MORE
  • Neden Hava Kalitesi ve Emisyon Çözümleri?

    Neden Hava Kalitesi ve Emisyon Çözümleri?0

    Hava Kalitesi, ne yazık ki gelişen dünya ekonomisi ile ters orantılı şekilde değişmeye devam etmektedir. Karbon salınımı yüksek olan firmalar hava kalitesi ve emisyon çözümleri ile geleceğin dünyasına yatırım yaparken; insan, hayvan ve çevre sağlığına da yatırım yaparak daha yaşanabilir bir dünya oluşturmayı hedeflemektedir.

    READ MORE